Jumeriah Hotel
(Fin utsikt)

Idag har jag tagit hål i öronen för första gången igen på många år! Blev tre hål till totalt, äntligen.. Har länge tänkt på detta, men aldrig tagit tag i det. När jag var färdigpiercad fortsatte jag mot Knightsbridge och Jumeriah Hotel där jag mötte upp Shilan och Johanna för lite tjejmys (kraschade egentligen deras pluggsession). Passade även på att lämna in mitt cv, skänker en tacksam tanke till snälla johanna som tipsade mig om det.
Imorgon hoppas jag att de ringer från inredningsbutiken där jag sökt jobb, de skulle ringa i början av den här veckan.. Håll tummarna för mig! Tänkte även svänga förbi Harrods och lämna in mitt cv - det skadar aldrig..
Nu är jag hemma hos Shilan i Pimlico, hon vill inte sova själv och eftersom min pojke sitter på tåget till sheffield så skadar det väl inte med lite sällskap..
Ska antingen sno Beris kamera (som hon aldrig använder) eller helt enkelt ta och skaffa mig en egen, så jag kan flasha med lite roligare bilder.
Saknar alla hemma i Sverige, om snart en vecka får jag och Beri flytta in i vår egen lägenhet oh då får ni komma och hälsa på närsomhelst!!!!!
Kärlek, amanda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0