Valentines Day

Happy Fukkin Valentines Day!
Kom ju på att min söta lillasyster kom till mig för några dagar sedan och bad mig visa henne hur man gör kaffe. Tycker du om det? frågade jag då. Nej var hennes svar. Hmm. Jag visade henne och hon lärde sig. Vi har alltså en perkulator. Så i morse när jag gick upp ybertidigt för att vara en söndag så ser jag att Nikki (syster) har gjort kaffe till mami för att det är alla hjärtans dag. Gulli syster. Sen fick jag en hjärtchoklad ask av mamma när jag kom hem! En riktigt sån jag-sitter-ensam-i-soffan-med-ett-glas-vin-och-mina-chokladhjärtan-ask, Haha! Men det var uppskattat. Tack Mammsen.

Nu på kvällen har jag bara fått kört runt mamma och bror överallt. Snäll syster/dotter tycker jag:) Det får vara min present till dem. Sen såg jag att Amandas man har skickat blommor och en mycket fint kort till henne idag. (Bra gjort CJ, det tycker vi om)

Ska väl plugga lite om jag kan, är sjuk. Säkert för jag åt för många scones eller något! En kamera kommer snart så jag lovar att ni kan få lite mer bilder för det är roligt. Ja. Puss och Kram Matilda


Bästa sommaren, lite 10a och mycket brännboll. Kärlek!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0