Will Hunting


Det är över nu-u! BOOYA! Jag är nöjd med det nyss skrivna matteprovet. Sjukt skönt, nu väntar en timmes arbete med projektarbete och sedan planering på pedagogiska ledarskapen, sen ska jag hem och kolla på film! Det är i och för sig också inför ett skolarbete, men det är en bra film, Goodwill Hunting. Will Hunting, som spelas av Matt Damon, är en förundransvärd karaktär. Tänk om man själv skulle kunna födas till mattesnille. Anyway, håller tummarna för att Emma ska ta sitt förnuft till fånga och ge upp en timmes plugg för en timmes längdskidåkning med mig i Björnen ikväll. Längdskidåkning är det absolut bästa träningsformen du kan utöva, du tränar hela kroppen = hallå beach 10!

Snartsnartsnart kommer en favorit hit och hälsar på! Äntligen ska jag få se Livet är underbart och ha någon att släpa ut på promenader i några dagar..

P.S. Ska måla naglarna i en ny färg ikväll. Ser alltid fram emot att sätta mig ner, sätta på bra musik och måla naglarna. Jag är rätt vrickad ibland, jag vet. Färgerna ger mig energi. Jag älskar att vara knasig. Nu ska Emma köra mig hem.

Tack Emma
Amanda

Kommentarer
Postat av: Carola

Eftersom skidåkning är som grym idrott att utföra och du menar "hej beach 2010". är min kropp redo för beach 2010 efter att jag åkt vasaloppet i mars? Vill bara tillägga att jag bor i MALMÖ ;)

2010-02-02 @ 13:07:24
URL: http://carola.karlsson.blogg.se/
Postat av: Amanda

Du är galen! Trots att jag bor här uppe blir det mer vin än längdskidor, tyvärr.. Men jag försöker faktiskt bättra mig!

2010-02-02 @ 20:11:51
URL: http://atraccion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0