The Reason I Come Home

Nu på morgonen har jag åkt 5 kilometer längdskidor inklusive stafett, hej och hå det behövde jag verkligen! Man glömmer så lätt bort hur bra man mår efter ett jobbigt träningspass och ja, 5 kilometer längd är jobbigt för mig. Så nu är jag pigg och fräsch och ska alldeles strax ha sånglektion, hur härligt?! Sedan har jag muntlig redovisning i Naturkunskap B, om celler och dess kärna, fotosyntes, mitos och meios osv.... Får avsluta skoldagen med ytterliggare en musiklektion, det är härligt! Dagarna kantas av en blandning av upprymdhet och ångest över att tiden går så fort nu, men jag är redo att kämpa för snart är dett slut! Längtar så fruktansvärt mycket till i sommar också, har en känsla av att denna sommaren kommer bli fantastisk, vi kommer att göra den fantastisk. Kommer förflytta mig från lilla glassen innanför österport till vår nya lokal nere i hamnen, så förhoppningsvis kan man skrapa ihop lite fler timmar, då vi förmodligen kommer att ha öppet längre.

Lyssna på The Reason I Come Home med Ron Pope. Jag vet inte hur många gånger jag har gråtit till den här låten, den är så vacker och påminner mig om en underbar person. Att leverera passion i musik är svårare än man kan tro.


Min försvunna sommarromans? Njae, slutet på den här kvällen blev allt annat än lyckligt..

Kommentarer
Postat av: Maja

ÅÅh, jag förstår precis ångesten innan studenten, njut av den tiden du har kvar och framför allt av studentveckan! Hoppas den blir toppen! :)

2010-02-11 @ 14:28:47
URL: http://majarothman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0