Snart blir vi fria

Hejhej!
Nu är det bara 109 dagar till studenten och 9 dagar till 100 dagars! Det går så himla fort att jag inte hinner med mig själv haha. Denna vecka var jag ute onstorsfrelör och det var kulkulkul! dippandippanyeahyeah!
Igår vad et scones på Granen som är min favoritstund på hela veckan. Granen gör den godaste rabarbermarmelad i hela vida världen kan jag lova er! 60kr så får du hur mycket scones som helst +massa annat. MMM! I lördags var vi på Dippan och schtekte fett. På något sätt så hamnade vi alla på olika ställen i lokalen med folk som hade massor av dricka. Gratis är gott. Tycker jag. Nanny skulle inte bli så full i lördags heller som förra söndagen men när det kommer lite mer dricka som är gratis blir denna kvinna galen. Och rolig. Tur att jag tvingade ut henne. Lenin också kallad Elin gick ner i Spagat ca tre fyra gånger och det roligaste är att hon kan egentligen inte det. Så när vi skulle jobba kunde inte kvinnan gå. Det var roligt. Linn glassade med massor av Schampanscheee med DN-galan folk medans jessica och simonf rev sönder hennes strumpebyxor. Vilket resulterade att hon satt på dippantoan i tjugominuter och försökte sy ihop dem med ett litet sykitt hon tydligen hade i väskan. Liam stekte på om sin älskade båt och jag nöjde mig med en kväll utan att jag var placerad på dansgolvet.
I veckan ska jag och Maria söka jobb! Hoppas vi får det. Ni får inte veta vad det är men det får vara en hemlighet tills vi står där med det i handen. Annars ska jag bara jobba som fan så jag kan resa snart. Men förhoppnings vis ååker jag på en liten tripp innan den 27 maj. Det skulle sitta fint.
På torsdag är det Erik Grönwall på Bygget och jag skaskaska gå. Ja, jag har blivit en sucker för Erik Grönwall. Inte riktigt för låten Higher utan mer för de rockigare låtarna han sjöng på Idol. Jag en idol-tönt? Jag vet att det kommer resultera i stålängstframskrikaochsjungahigher med en BH-kastande Lisa bredvid mig. Eller hur Lisfis?
Jag och Linn har dock hittat ett sjukt kul jobb i sommar utomlands. woho! Den ska vi söka i morgon. Det lär bli jag, Linn och krille i sommar haha. Vilket team hörrni!

Snart kommer det upp lite bilder från helgen med Dajjan och CO.
PussarKramar, Matilda
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0