Fröken?

Igår lånade jag en flaska vin av mamma och begav mig in till byn för att påbörja peppningen till Erik Grönwall och Martin Stenmarck. Kvällen slutade dessvärre tidigare en väntat, då jag och Amanda som jag var hos satt och spelade backgammon och halvsov.. Min huvudvärk hade kommit tillbaka från tidigare på dagen, så jag tog en taxi hem och lade mig i sängen för att skypa med b-friend istället. Lame med så skönt! Hörde idag när jag kom till skolan att det hade varit en lyckad kväll, mina vänner hade haft kul och det gör mig glad att höra. Sitter nu i biblioteket och pluggar franska. Min nya puderrosa kavaj med de rundade axelvaddarna åkte på idag, älskar den!
En sak till, för någon vecka sedan satt jag i ett klassrum och pluggade ensam och skulle precis plocka ihop och stänga efter mig när jag hör någon ropa bakom: "Fröken? Fröööken?! Hallå, oj, jag trodde du var fröken."
Jag vet inte om jag ska ta det som en komplimang eller inte, väljer att lämna det obestämt.
Pusspusspuss
Amanda


P.s. Sorry för mängden av photobooth bilder, min kamera är sämst.

Kommentarer
Postat av: Mallan Power

Härlig bild snygging! På nått sätt kopplade jag direkt ihop den med en porrfilm. Inte värsta hårdporr, mer soft liksom! Du vet, den oskyldiga sexig skolfröken som goes wild när ingen ser på. E det du som är hon? ;)

2010-02-13 @ 10:08:35
URL: http://malinvester.devote.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0