Du får gratis vin om du följer med ut

Salut!
Äntligen hemma efter en jobbdag på Granen. Det vad jag, jessica, kristoffer och Blayze. Men Blayze smet efter typ några timmar. Jessica åt kaviar och jag höll på kräka plus att hon berättade att Elinpelin gillar det nu. ble! Men det känns bra att jag har ett jobb iallafall och sparar ihop peningar till att resa. Jag längtar efter Bali och Australien väldigt mycket.
Igår var vi hos Dajjs på 10a igen men vi fick ner några av killarna så det inte skulle vara tjejfest igen för det räcker med max en gång i månaden. Klockstapeln är denna helg som en student lägenhetslänga fylld av norskar. Jises. Dom springer emellan varandra som tokar och igår blev vi också ett offer för dom norskadörrtilldörrpojkarna. Det bar av till Dippan där jag och Limpan hänger in jackorna men bestämmer oss för att gå till tottebo så  jackorna fick hänga kvar och vi sprang över till tottebo och lyssnade på ett band som var bra. Linn ville ha sångaren för han hade bara byxor på sig och hon dreglade.
Jag undrar om jag ska gå ut ikväll? Ska nog ringa Amanda och fråga vad hon ska göra. Fast Dajjan sa att jag fick gratis vin om jag följer med ut, det låter ju egentligen super bra. Fast också tacokväll med familjen sen dipp och film. Men om jag ska vara ärlig är inte mys min grej riktigt. Elin får bestämma för vi ska jobba tillsammans i mörgon.
Nu ska jag tvätta mina vita eller ska jag säga svarta converse för dom ser ut som skit. Kanske spela lite MarioKart på wii med lillasyster Nikki.
Ses sen, puss M
(I morgon är det scones på Granen, YES!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0