Döskallar och Dylika hjärtan

Hej Blogg!

Ännu en gång så har jag pluggat hela kvällen men denna kväll fick jag sällis av Linn. Började bra men slutade jävligt flummigt. PATA?

Idag när jag och linn stod inne på apoteket och värmde oss på väntan efter hennes mor så stod jag och höll i en resetandkrämstub som jag tycker är så himla bra till min resetandborste som jag har med mig över allt ifall jag sover borta osv. Så ska jag ta upp 9kr som den kostar. Medan jag gör det och har tuben i handen ringer Linns mamma och säger att hon är där. Vi börjar gå ut snabbt och jag lägger ner pengarna i plånboken i farten. Bara det att tandkrämstuben är fortfarande med! Så 8 steg utanför apoteket ser jag den i min hand tvärstannar och skriker AH! Som man gör när man t.ex ser sig själv i en as ful frisyr hos frissan. Jag gick i alla fall med raska steg och lämnade tillbaka den. Ingen hade märkt någonting. Jag kunde ha tagit den.

Vi köpte ett presentkort på systembolaget till Sara (hurrahurra!) för 300kr som present. Den tyckte jag var riktigt kul. Ganska perfekt för en nybliven 20åring, eller hur? Men vi gömde den i alkoholböcker så hon undrade nog varför hon fått "vill du få hjälp att sluta dricka böcker".  Hehe.

Jag var ute på Internetshoppar idag och ville ha allt, men jag har bestämt mig för att spara tills Stockholm. Som jag by the way försöker få en full bil på i helgen eller nästa helg? Vem är på, två platser kvar? OM det blir av. Man kan ju alltid hoppas på en skön roadtripppp. Det gör jag i alla fall.
Nu när jag kom hem möttes jag av ännu 3 kartonger med Vitamin Water. Tack Elin! Tack Jessica! Ni är allt gulliga. Linn blev lite avis men hon ska få en flaska i morgon. Det har jag lovat.

Nu ska jag varva ner och ligga och fundera lite till fina Tiger Lou - Sam, As In Samantha
http://www.youtube.com/watch?v=4Nps8w2HkMUBjussar på en bild från den bästa sommardagen i Åre 09.

Love.Angel.Music.Baby. Kärlek Matilda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0