Att Klä Ut Sig

Nu har jag och Linn ägnat oss två timmar till att leta reda på kläder och allt tills imorgon. Vi var uppe på min vind där det är ca. -77 grader och leta.
Det var ungefär så här: Jag- åååh titta, kommer du ihåg den här? Linn- Jaa men leta efter boan nu. Jag- Ja.. Ååh haha kommer du ihåg den här? Och denna? Och när vi alltid lekte med alla dessa? Linn- vet du hur mycket jag fryser!?
Haha, så vi hittade inte så mycket förutom massor av gamla prylar jag ville titta på. Linn var också piss rädd för att ett fel steg och hela taket kan rasa. Det var lite läskigt. Efter mycket om och men, bollande mellan Rock, Pride, Balleria så hittade vi mina gamla gymnastikdräkter. Det slutade med att Linn ska vara gymnast och jag har att välja mellan tre tills imorgon. Ska ringa och höra med friendsen. Eller vad tycker ni?

Idag har jag tagit en Dagensoutfit-pinsam-jag-är-helt-ensam-med-spegeln-bild men batteriet dog så vi får se om jag får upp den sen. Förmodligen. Kanske. .. .
Gjorde 2 av 3 prov idag och det gick galant! Ska snart käka, plugga sen svänga förbi gymmet tror jag. Men inte köra Jessica (www.arekollektivet.blogg.se) style för då får jag mormorsträningsverk som jag fortfarande har sen i söndags förresten. AJ.

PUSS, MatildaJag, Halloween 09


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0