Adam är vår hjälte

Efter att ha kämpat med stilmallen till bloggen i några timmar igår kväll så gav jag upp.. Och så kom Adam!
Tjejer, här har ni en blond långbent sötnos med någonting innanför skallen! Han tycker om att dricka öl och äta knäckemackor men kan även räkna ut sin, kos, tan etc. etc. på nolltid! Han är rena rama kapet.
Vi är fair and square över en barrunda här framöver, jag och Adam. Det kommer bli roligt för jag ska supa honom under bordet så det smäller tralalalala! Tacktacktack igen!
Ikväll blir det fikamys med biljard och Geni-spel på zebra, har aldrig varit där men det kan väl vara bra att testa något nytt ibland.. Blir en fredagsdate med några av mina kära arbetskollegor. Eller ska vi säga föredetta? Mitt schema har gapat tomt i två månader... Kanske lika bra när man går i skolan. Nu svänger snart jag och mitt nya blåa svinsnygga nagellack oss in på byn. Fick något ryck idag och plockade på mig massa nya färger inne på kicks, medan linn stod bredvid och suckade och tittade på klockan.
"Vääänta, titta, ååh, ska bara kolla på ett nytt läppstift också...." Linn ledsnade till slut, bad mig köpa ett som liknar idomin salva och liknade våran vistelse där vid en shoppingrunda med en klädsugen flickvän och en uttråkad pojkvän. Så jag gav motigt med mig och vi gick båda glada därifrån, jag med mina nagelack och Linn mest för att vi gick.Kärlek till alla
Amanda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0